Jeroenfeenstra.nl

avatar photo

Als kleine jongen kon ik uren onafgebroken voor de beeldbuis hangen. Gebiologeerd door tekenfilms, muziek video's of bumpers en leaders van bijvoorbeeld de VPRO. Alles wat bewoog trok mijn aandacht.

Nu, jaren later, staat de fascinatie uit mijn jeugd me nog levendig voor de geest en weet ik inmiddels dat animatie een krachtige tool is om waardevolle ideeën mee over te brengen op een klein of groot publiek. Zo is mijn tagline geboren, die uiting geeft aan mijn gedreven passie en technisch inzicht. Of het nu gaat om 2D, 3D of gecodeerde animaties.

Hoewel ik mijn reis begon als een animator, heeft het leven me op een nieuwe koers gebracht. Momenteel ben ik werkloos, maar ik zie dit als een kans om mijn vaardigheden uit te breiden en mijn passie voor technologie te volgen. Mijn ervaring met JavaScript als animator heeft me doen beseffen dat Front-end en Fullstack development de perfecte match zijn voor mijn creatieve geest en mijn verlangen om technische uitdagingen aan te gaan.

Hoewel ik op dit moment nog geen volleerd Fullstack developer ben, ben ik vastbesloten om deze transitie te maken en mijn carrière voort te zetten in deze boeiende branche. Ik ben toegewijd aan mijn heropleidingstraject (zie hier mijn voortgang.) kijk ernaar uit om mijn nieuwe vaardigheden en creatieve benadering te combineren om innovatieve en boeiende digitale ervaringen te creëren.

Contact info

Ervaring

2024 - Heden Technical Motion Designer bij Storyteq.
2023 - Heden Opleiding bij Winc Academy tot Full Stack Developer.
2021 - 2023 Animator bij DEPT®.
2017 - 2021 Animator bij XXS Amsterdam.
2013 - 2017 Animator / Developer bij Woedend!.
2012 - 2012 Developer bij Bohemia Amsterdam.